fbpx

Är du personlig tränare?

Tävla och vinn en photoshoot + 12 mån av Pinedine helt kostnadsfritt

—- TÄVLINGEN ÄR TYVÄRR AVSLUTAD, MEN DET BLIR FLER TILLFÄLLEN! —-

Vad du kan vinna

1) PHOTOSHOOT MED VÅR FOTOGRAF

Som vinnare får du tillgång till Pinedines egna fotograf som kommer till dig för en photoshoot vid överenskommen tidpunkt.

Du får en proffsig profilbild, ”in action”-bilder när du tränar, samt bilder på dig när du instruerar en klient (i det fall att du kan ordna en frivillig klient) färdiga för dig att använda fritt på dina sociala medier och annan marknadsföring!

Pinedine förbehåller sig rätten att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte. Vi kommer även i viss mån lyfta fram dig som personlig tränare i denna marknadsföring om det önskas.

2) 12 MÅN MEDLEMSKAP PÅ PINEDINE UTAN KOSTNAD

Utöver detta så vinner du även ett helt år av Pinedine utan någon som helst kostnad (värde 2148kr). Hur bra är inte det?!

Pinedine är en app (tillgänglig på iOS och Android inom en snar framtid) för dig som personlig tränare som gör att du enkelt och snabbt kan skapa träningsprogram till dina klienter var du än befinner dig.

Vi har en bred övningsbank och bygger succesivt på med instruktionsvideos av hög kvalitet. Dessa videos kan du välja att bifoga i dina program innan du sedan delar dem till din klients träningsapp!

Våra villkor

Du måste vara en aktiv personlig tränare för att kunna vinna denna tävling.

Du måste ha svarat på samtliga frågor och med ett tydligt intresse för att ge genomförliga och uttänkta svar på våra frågor.

Exempelfråga: Vad är jobbigast med personlig träning enligt dig?

Att det är väldigt tidskrävande att skapa program

För mig är det väldigt tidskrävande att skapa nya träningsprogram till varje klient då jag måste repetera samma saker varje gång. Samtidigt ska jag ha koll på tidigare program så att det inte blir ”dubbletter”

Hur vi lottar ut vinnare

Vid lanseringsdagen av vår app så kommer vi att samla ihop alla svar som vi fått in.

Sedan kommer vi gå igenom och endast välja ut alla som vi anser har gett ett bra och uttänkt svar på våra frågor.

I den potten som blir kvar så kommer vi dra en slumpmässig vinnare som sedan blir meddelad på den epostadress som fyllts i vid tävlingstillfället.

Vi publicerar vinnaren på sociala medier först efter godkännande från vinnaren. Och vi delar aldrig några uppgifter till tredje part.

Lycka till!

Hälsningar, Vi på Pinedine

—- TÄVLINGEN ÄR TYVÄRR AVSLUTAD, MEN DET BLIR FLER TILLFÄLLEN! —-