fbpx

Vanliga frågor

Allmänt

Hur laddar jag ned Pinedine-appen?

Pinedine finns tillgänglig på både iOS och Android. Du går helt enkelt in på App Store eller Google Play och söker på “Pinedine” så hittar du appen redo för nedladdning!

Hur registrerar jag mig?

Som personlig tränare så registrar du dig här på pinedine.se. Gå till våra medlemskap och välj det medlemskap som passar dig bäst!

1. Skapa ett konto genom att fylla i dina personuppgifter

2. Du kommer få ett välkomstmeddelande med lösenord från oss på din valda epostadress inom 24h.

3. Ladda ned Pinedine-appen på din mobiltelefon och logga in med din valda epostadress samt lösenordet du fick i emailet.

Hur avbryter jag mitt medlemskap?

Om du köpt ett löpande medlemskap där du betalar månadsvis så avbryter du ditt medlemskap genom att kontakta vår support. Skicka ditt meddelande till support@pinedine.se om att du vill avbryta och vår support kommer hjälpa dig!

Appen

Hur delar jag ett träningsprogram med en klient?

När du skapat ett träningsprogram och är redo att dela det med en klient så klickar du på delningssymbolen högst upp till höger.

När du gjort det väljer du vilken klient som du vill dela till och programmet skickas sedan över till klientens träningsapp.

Du kan även välja att ladda ned programmet i PDF-format för att sedan skriva ut det eller skicka över epost till klienten om du eller din klient föredrar det!

Hur många klienter kan jag hantera i Pinedine?

Du kan ha helt obegränsat antal klienter. Oavsett vilket medlemskap du valt eller om du tagit del av vår early bird-rabatt.

Är Pinedine tillgänglig på min dator?

Vi valde att prioritera tillgängligheten på iOS och Android-telefoner från start, men vi jobbar på att släppa en version som fungerar även på din dator. Så håll ut!

Ekonomi

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder säkra betalningar via Stripe. Vi accepterar VISA, Mastercard, Maestro, AMEX och fler. Vill du bli fakturerad? Kontakta vår support på support@pinedine.se så hjälper vi dig.

Hur tar jag betalt från mina klienter?

Betalning från dina klienter sker som du alltid gjort. Pinedine berör inte inbetalningar från dina klienter, vi tar endast en avgift från dig som personlig tränare för att få tillgång till vår tjänst.

Support

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss på kontakt@pinedine.se.

Vi lovar att ge dig ett svar inom 24h.